Om mig

Allround regnskabsassistance

Serviceminded til fingerspidserne

Årgang 1981, kontoruddannet med speciale i økonomi, samt en Akademimerkonom (AU) i Innovation, produkt og produktion, med Innovation som retning. Oven i hatten har jeg en køkkenassistentuddannelse fra Odense Universitetshosital og har arbejdet indenfor køkkenbranchen, i alt fra hospital, restaurant, whiskeybar og events. 

Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige opgaver indenfor økonomi og regnskab i mine tidligere stillinger og er nu klar til et nyt kapitel som freelance bogholder. 

I min tid indenfor økonomiverdenen har jeg bl.a. arbejdet i brancher indenfor spedition,  revision, event og musikbranchen

Tidligere ansættelser bl.a. som økonomiassistent, kreditoransvarlig, regnskabsansvarlig, konsulent. Jeg har været i berøringsflade med alle aspekter af bogholderiarbejde. Lønarbejde heriblandt integrering af nyt lønsystem.

Viden bl.a. indenfor finansbogføring, kreditor og debitor bogføring og afstemning samt kvalitetssikring af konteringer, balanceafstemninger,  periodiseringer, DK moms, EU moms, løn, årsafslutning, refusioner, projektregnskaber, vedligeholdelse af stamdata samt udvikling og optimering af processor. 

 

10209121044850704

Tidligere arbejdspladser som fast lønmodtager

All Things Live Denmark ApS www.allthingslive.dk

Beatbox Entertainment ApS www.beatboxentertainment.dk

Dachser Denmark A/S www.dachser.dk

Eventually ApS www.eventually.dk

BRANDT revision & rådgivning www.brandtrevision.dk

Blockbuster Video Danmark A/S